Ανακοίνωση Υποψηφιότητας

Υποψηφιότητα Γιώργος Ντούρος Γιάννης Σγουρός

Αγαπητές μου φίλες, Αγαπητοί μου φίλοι.

 

Όσοι με ξέρουν καλά, γνωρίζουν το ενδιαφέρον και τη συνέπεια  μου για τα δημόσια ζητήματα και την ενεργή μου βούληση να συμβάλλω όσο μπορώ με τις δυνάμεις μου στην βελτίωση της καθημερινότητας μας.

 

Είναι λοιπόν για μένα μεγάλη χαρά και τιμή, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γιάννη Σγουρού, «Αττική  Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» ως  Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

 

Θα με ρώταγε κάποιος, γιατί ζητώ τη ψήφο σας;

 

Γιατί πιστεύω ότι κατέχω την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική εμπειρία, αλλά ταυτόχρονα και την επαφή με τη καθημερινότητα του πολίτη της Αττικής, ώστε να μπορώ να συνεισφέρω με γνώσεις και θετική διάθεση, στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε ως κάτοικοι της Περιφέρειας. Πάντα φυσικά με σύνεση, όρεξη και σεβασμό.

 

 Επιδιώκω να θέσω ως προτεραιότητα της υποψηφιότητας μου, την ενίσχυση της εργασίας για τους νέους, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την κυκλική οικονομία, την προσβασιμότητα των ΑμεΑ και την ανοιχτότητα της πληροφόρησης.

Αντικείμενα δηλαδή με τα οποία ασχολούμαι ήδη όλη μου τη ζωή.

 

Γιατί με τον Γιάννη Σγουρό;

 

Γιατί ο Γιάννης είναι ο μόνος που παρήγαγε σημαντικό έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του. Παρά τις επιθέσεις και τις συκοφαντίες που συχνά έχει υποστεί, τα έργα του διατηρούν ακόμα στοιχειώδεις λειτουργίες της Περιφέρειας.

 

Γιατί είναι ένας άνθρωπος με όραμα και έχει συγκροτήσει έναν συνδυασμό που έχει όρεξη να δουλέψει.

 

Γιατί πρέπει να σταματήσει αυτή η αλληλουχία μη αποδοτικών Περιφερειαρχών που έχουμε ζήσει στους τελευταίους εκλογικούς κύκλους.

 

Θα ήθελα να τονίσω ότι οι Περιφερειακές εκλογές είναι πολύ σημαντικές. Σε μεγάλο βαθμό η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις πολιτικές της Περιφέρειας και η Αττική έχει πολλές ανάγκες και δυστυχώς πολλά προβλήματα!

 

Σας ζητάω να είστε σύμμαχοι σε αυτή τη προσπάθεια! Να δώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για την αλλαγή στη Περιφέρεια Αττικής. Πρέπει να σταματήσει η καθημερινότητα των χαμηλών προσδοκιών. Πρέπει επιτέλους να διεκδικήσουμε την Αλλαγή που μας Αξίζει!

 

Κάνε με να είμαι η δύναμη σου στο βόρειο τομέα! 
#ntourosstavoreia

Comments are closed.